Söndagstråk

Nu blev det sådär igen...glömt...eller rättare sagt inte hunnit skriva. Jobbat en vecka nu efter 2 veckors semester, ska jobba en vecka till sen är jag ledig igen vecka 31. Ska bli skönt, hoppas att det blir soligt och lite mer värme då.
Söndagar är tråkiga tycker jag, bara ladda för jobb på måndagen. Det ska handlas och göras matlådor mm ja å så vips är det kväller, hinner och har ingen lust med nå annat. Jag är less just nu, hittar inte min energi...måste förlagt den nånstans och hittar den inte =(

Jag letar annat boende, vilket jag gjort nu i flera år. Vill inte vara kvar här i byhålan nå mer, vill in till centrum så jag får nära till allt. Se lite mer folk och ha gångavstånd till diverse aktiviteter som finns.
Men men det ska ju vara en bra lägenhet/hus på markplan helst, orkar inte med några trappor. Sen vill jag kunna ha uteplats för jag tycker om att sitta ute på sommaren och njuta, en balkong är för tråkigt.
Finns ju inte så mycket av den varan tyvärr är väl för petig med det.
Får väl se vad som dyker upp, ska bara få fingrarna ur...och börja ringa runt och höra/lämna intresse...

Ska väl ta och fixa lite nu, åka och handla så jag får nånting ätbart med mig till jobbet imorgon.
Ha det så bra tills vi hörs igen. ♥

Oj då...

...jag kom av mig...jag skulle ju skriva av mig, haha. jaa just det! Mitt i natten, jomen visst, ja det ska jag också göra :)
Dagen har förflutit bra, semester javisst ;) gör allt jag kan och ingenting...eller nåt sånt. Känner lite stress över att börja jobba igen på måndag, ja det gör jag! Är väl alltid så när man varit ledig en tid?
Nu först har jag kommit till insikt eller vad man ska säga? Jag har återigen tagit upp det här med att rensa hemma, har alldeles för mycket "skit" som bara ligger här och tar plats och samlar damm.
Men rom byggdes inte på en dag, så jag tar lite pö om pö, när jag får lust och anfallen pockar på. Då är det bäst att passa på när det infinner sig ;) har ingen lust att samla på en massa saker som bara ligger här och skräpar mer.

Känner mig lite mer tillfreds efter gårdagens spådom i kristallkulan, jag känner mig lugnare och bättre till mods, om man säger så. Jag har tänkt en massa på allting, och så tänkte jag imorse...änglakorten... :O
Jag har helt enkelt inte haft tiden till dom, jag läste nånstans igår (jag googlade) att man skulle förvara dom i typ en trä ask för att dom inte skulle ta in alla energier runt om...? Jag har en jättefin trälåda i förrådet som jag skulle ta in, men...? Nä jag glömde helt enkelt att jag skulle ta fram den när jag var i förrådet och rota runt...hur blir det nu? Med korten...? Jaja jag får väl "rena" dom innan nästa användning :)

Ikväll har jag gjort en jättegod fläskfilé gryta med klyftpotatis mmmmm så gott! Har nu fryst in några lådor så jag har till matlåda i veckorna 2, inte för att jag ska ha den varje dag, men kan vara bra att ha då man är ganska så trött efter en dags arbete utomhus, 40 timmar i veckan :)
Nej nu blir det bara svammel, ska lägga mig nu och sova...så god natt därute, sov så gott ♥

Åter i bloggandet

Hejsan!
Jag har idag varit på besök i en nyöppnad butik här i stan, Själ & Hjärta. En liten mysig butik med massa fint att titta på, ljus, änglar, stenar, tarot kort mm. Och där blev jag spådd i kristallkula (mycket spännande och bra) Jag köpte också min första tarot kortlek "Budskap från dina änglar" så nu ska jag lära mig den! =)
Jag köpte den för att jag vart vägledd att jag skulle ta upp min "andliga" förmåga jag bär på. Och att jag också skulle börja "skriva av mig" för jag bär på så mycket inom mig, och jag behövde det? Jamen perfekt tänkte jag, senast igår tänkte jag på min blogg (så lustigt) och tänkte att jag kanske skulle ta upp skrivandet igen?
Ja sagt och gjort...I'm back! =) *vinkar glatt*

Ja mycket har hänt sedan sist, men tar väl lite i taget...
Jag mår bra och känner mig "pånyttfödd" kan man väl säga. Jag har fått ny energi och känner bara glädje i det mesta. Jag jobbar fortfarande på kyrkogården (3e säsongen nu) trivs jättebra med det. Synd att det bara är säsong och inte året runt, får ju bara jobba 6 månader från april till oktober. Något vinterjobb finns inte till övers för oss, det är ju synd för jag har hittat det jag vill och behöver jobba med för att må bra året om.

Nu har jag semester vecka 27-28 börjar jobba på måndag igen, 2 veckor sen en veckas semester igen. Vecka 31 då Classic car week är, då blir det Rättvik hela veckan. Trevligt ska det bli =)

Nu ska jag ta en paus, ska ta och läsa lite i boken som följde med korten jag köpte. Spännande =)
Ha en bra dag och kväll få se när jag dyker in igen.

Positiva tankar till er <3

RSS 2.0